Startblok Zeeburg,

Startblok Zeeburg is een woonproject op Zeeburgereiland voor 10 jaar. Vanaf 1 november 2022 wonen hier 125 jongeren uit Nederland en 125 jongeren met een verblijfsvergunning. Samen vormen ze hier een community met de 450 studenten die al op Zeeburgereiland woonden.

Een goede start voor iedereen

Het doel van Startblok Zeeburg is niet alleen het huisvesten van jongeren. Het is vooral het geven van een goede start aan de bewoners. Of het nu jongeren zijn uit Nederland of jongeren die hun eigen land hebben moeten ontvluchten.

Zelfstandig én samen

Bewoners hebben een zelfstandige studio (25m2) met eigen keuken en badkamer. Op het startblok is veel aandacht voor ontmoeting. Er worden activiteiten georganiseerd voor en door bewoners, er zijn sportvoorzieningen en er is een clubhuis voor alle bewoners. Startblok Zeeburg biedt alle bewoners kansen om een netwerk op te bouwen, vrienden te maken en hun horizon te verbreden. Samen kom je verder en is bovendien gezelliger.

Past Startblok Zeeburg bij jou?

  • Je bent tussen 18 en 27 jaar oud.
  • Je krijgt een jongerencontract. Dat betekent dat je 5 jaar op Startblok Zeeburg kan wonen. Intussen bouw je woonduur op bij Woningnet en ben je je ervan bewust dat je na 5 jaar een volgende stap moet maken op de woningmarkt.
  • Je vindt het clubhuis, de sportvoorzieningen en activiteiten belangrijk voor je woonplezier en om anderen te ontmoeten.
  • Je staat open voor anderen en ziet de diversiteit van bewoners als een kans om je horizon te verbreden.

Meer informatie over Startblok Zeeburg

Ga naar Startblokzeeburg.nl

Meer informatie