Vervangende woning voor bewoners van blok 5 en 6

Woonde je in blok 5 of 6 op Riekerhaven? Dan kun je helaas niet terugkeren naar je woning. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk een andere woning aan te bieden. Deze worden ingericht met vloer en gordijnen. Tot die tijd kun je verblijven in een hotel, of verblijf je bij vrienden of familie. We houden je via mail en WhatsApp op de hoogte en organiseren informatiebijeenkomsten voor alle bewoners van blok 5 en 6.

We zijn bereikbaar voor jou

Alle bewoners van blok 5 en 6 van Riekerhaven hebben een vast contactpersoon van Lieven de Key. Die informeert je verder en is bereikbaar voor al jouw vragen. Heb je nog geen contactpersoon van Lieven de Key? Bel dan 020 62 14 999.

Voor hulp en ondersteuning kun je terecht bij de Handbalclub van 13.00 – 17.00 uur

Het clubhuis van de handbalclub Westsite (Handbalstraat 740) is ingericht als centrale locatie waar je voor al je vragen terecht kan. Bijvoorbeeld vragen over financiën, eerste levensbehoeften en (psychische) ondersteuning. Dagelijks zijn er mensen aanwezig van het Buurtteam, Jongerenpunt, Vluchtelingenwerk, Stichting Ykeallo en Slachtofferhulp, Je kunt Slachtofferhulp ook bellen: 0900-0101. Collega's van Lieven de Key zijn ook aanwezig.

Bewoners van overige blokken

Heb je schade aan je woning? Maak een melding bij Lieven de Key via (020) 621 43 33 of lievendekey.nl/reparatieverzoek.

Brandveiligheid op Startblok Riekerhaven

Er worden vragen gesteld over de brandveiligheid van het complex. Na de stormschade afgelopen voorjaar door de storm Eunice hebben we een brandveiligheidscheck door een externe partij laten uitvoeren. We hebben opvolging gegeven aan alle aanbevelingen. Ook zijn in alle woningen rookmelders geplaatst. Daarmee voldoet het woongebouw aan de eisen. Blok 6 is snel afgebrand omdat de brandweer heeft ingezet op blok zes gecontroleerd te laten afbranden om het overslaan naar blok vijf te voorkomen. De politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Heb je andere vragen?

Loop gerust binnen op het beheerkantoor op Riekerhaven.